Υλικά
Για τη σάλτσα:
- 1 γιαούρτι
 - Χυμό από ένα λεμόνι
 - 1 κ. γλ. γλυκό τσίλι
 - 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
 - 1 κ. γλ. αποξηραμένο μαϊντανό
 
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
 - Κόψτε τις πατάτες στη μέση και περιχύστε με το ελαιόλαδο.
 - Ρίξτε πάνω στις πατάτες την παρμεζάνα, την τριμμένη φρυγανιά και δύο πρέζες ανθό αλατιού.
 - Ανακατέψτε καλά και τοποθετήστε τις σε ένα ταψί.
 - Ψήστε για περίπου 25 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
 - Βουτήξτε στη σάλτσα και απολαύστε.
 
                                
                        


Δημοσίευση σχολίου
►Το www.madatoforos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.